ผลบอลย้อนหลัง คลิปฟุตบอล ผลบอลวันนี้ ผลบอลสด บ้านผลบอล คลิปบอลเมื่อคืน

While chimichurri is a classic accompaniment

While chimichurri is a classic accompaniment to steak, it's also used as a go-to flavouring for just about any kind of meat dish in Argentina, from choripan (grilled chorizo) to meat empanadas. During my travels in the country, chimichurri was a constant presence. It hit my nose during a walk at the San Telmo Fair, an antique fair held in Buenos Aires on Sundays. It was in a jar on the counter of a choripan vendor at the entrance of the Bombonera, the Boca Juniors football stadium. It was on tasting tables of the Mendoza region's vineyards; at road-side restaurants throughout the desert highlands of Salta and Jujuy; and near an open fire cooking cordero al palo (slow-roasted lamb) amidst Patagonian winds. It was everywhere.


อ่านต่อได้ที่  :  โรงเรียนวัดควนสูง

สาระน่ารู้  :  Maskne

โพสต์โดย : Kanda Kanda เมื่อ 13 พ.ค. 2565 15:45:30 น. อ่าน 80 ตอบ 0

facebook